Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Vision is decision: Online tribina za mlade

Plakat za online tribinu DemokracijaProšle akademske godine, Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. je organizirao javne tribine u sklopu projekta Vision is decision – Mladi i demokracija.
Tribine su okupljale studente s područja grada Sarajeva, a razgovaralo se i učilo o raznim društvenim, vjerskim, ekonomskim i političkim događajima i problemima kako u Bosni i Hercegovini, tako i izvan nje.

Uz visokoobrazovane profesore sa Katoličkog bogoslovnog fakulteta iz Sarajeva te Fakulteta političkih nauka, mladi su mogli naučiti, i razviti kritičko mišljenje govoreći i razgovarajući o aktualnim temama današnjice.
Zbog situacije sa pandemijom koronavirusa te sprječavanja širenja istog, NCM Ivan Pavao II. je ove godine odlučio pozvati profesore sa spomenutih fakulteta na online predavanje preko aplikacije zoom.
Javne tribine će se održati putem online društvenih sredstava kako bi se mogao uključiti neograničen broj studenata razgovarajući o zadanim temama s mogućnošću postavljanja pitanja i međusobnog diskutiranja.
Tema susreta je: Migrantska kriza kroz oči kršćanstva i svijeta, a gosti predavači su prof. dr. Pavle Mijović (KBF) te prof. dr. Nerzuk Ćurak (FPN)
Prva javna tribina će se održati 16. prosinca s početkom u 19:00, a svi zainteresirani dužni su prijaviti se kako bi dobili link za prijavu.
Prijave su otvorene do 14. prosinca a prijaviti se možete na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dobrodošli! 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Travanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE