Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Mališani dječjeg vrtića "Anđeli čuvari" izrazili zahvalnost volonterima

041U sklopu Međunarodnog dana volontera, koji se svake godine obilježava 5. prosinca, Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. kroz svoje programe podsjeća mlade uključene u projekte i aktivnosti kako svaki novi dan donosi priliku kroz volonterski angažman pokrenuti promjene u zajednici u kojoj živimo.

Međunarodni dan volontera koji je proglasila Opća skupština Ujedinjenih naroda 1985. ima za cilj sve aktivnosti volontera i njihov dobrovoljni rad učiniti vidljivim na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini. Upravo zbog toga, Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. u sklopu obilježavanja Međunarodnog dana volontera, s mališanima dječjeg vrtića Anđeli čuvari proslavio je dan volontera, u utorak, 8. prosinca.

U sklopu dnevnog programa, mališani su s odgajateljicom razgovarali o važnosti volonterizma, ulozi volontera, te volonterskim zadacima koje najčešće volonteri obavljaju. Također su kroz fotografije volonterskih aktivnosti na kojima su sudjelovali, jedni s drugima dijelili osjećaje koje su doživjeli volontirajući na aktivnostima.

001Mališani dječjeg vrtića Anđeli čuvari razumjeli su koliko su volonteri važni i koliko se nesebično daju kako bi drugima pomogli. Na kraju susreta napravili su zajednički plakat zahvalnosti za sve volontere, gdje su u nacrtani oblak napisali svoje poruke zahvalnosti.

Josip Milanović

 

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Travanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE