Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Spasi život, izmami osmijeh - održana akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Spasi zivot izmami osmijeh 2020Dana 15. prosinca, održana je akcija dobrovoljnog darivanja krvi, pod geslom Spasi život, izmami osmijeh. Ova akcija plod je suradnje Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II., Udruženja studenata Fakulteta islamskih nauka i Udruženja studenata Medicinskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, a cilj je bio pokazati solidarnost i u vremenu pandemije koronavirusa te omogućiti dostupnost krvi onima kojima je potrebna u liječenju.

Darivanje krvi se odvijalo istovremeno na tri lokacije: Fakultet islamskih nauka, Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. te Zavod za transfuzijsku medicinu Federacije BiH, u skladu s epidemiološkim mjerama nadležnih institucija.
Akciji se odazvalo oko stotinu dobrovoljnih darovatelja, koji su nesebično pokazali empatiju prema onima koji su u potrebi. Organizatori zahvaljuju svim darovateljima, te djelatnicima Zavoda za transfuzijsku medicinu Federacije BiH za uspješno provedenu akciju.

M.P.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE