Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Zenica: Upriličeno druženje mladih s vjerskim službenicima

Zenica prosinac 2020 3Dana 16. prosinca 2020. godine u Zenici je održano druženje mladih s vjerskim službenicima, pod nazivom Kava s vjerskim službenicima, u okviru međureligijskog projekta Koračajmo zajedno, koji provodi Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II., u suradnji s Mrežom mladih Medžlisa Islamske zajednice Zenica.

Na susretu su mladima govorili don Davor Topić i Nermin-ef. Pašalić. Bila je to jedinstvena prilika da mladi u neformalnom druženju s vjerskim službenicima pitaju, komentiraju te sugeriraju brojne stvari iz domena religije, ali i svakodnevnice. S posebnom osjetljivošću, govoreno je o potrebi dijaloga, milosrđa, ljubavi i pažnje.
Zenica prosinac 2020 1Mlade je zanimalo kako se vjerski službenici odlučuju za svoj poziv, koliko im nedostaje slobodno vrijeme te jesu li su se ikada pokajali što su izabrali upravo taj put. Također, bilo je živoga dijaloga o ulozi vjernika u našem društvu, potrebi konkretnijega svjedočenja ljubavi, ali i o ulozi sporta i zabave u životima mladih ljudi.

Zenica prosinac 2020 2
Darujte jedni druge od onoga što vam je drago, voljet ćete se. Tim Poslanikovim riječima, mi vama dragi don Davore i Nermin-ef. darujemo svoju ljubav a kao uzdarje za tu ljubav vi nas i naše projekte spominjite u svojim molitvama, zaključio je Kenan Hodžić, koordinator projekta koji je animirao susret.

Kenan Hodžić

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Travanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE