Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Najava: Božićna duhovna obnova Udruge katoličkih studenata Emaus

Christmas Photo Instagram Post 1U prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. i ove godine, tradicionalno, Udruga katoličkih studenata Emaus organizira Božićnu duhovnu obnovu za studente katolike grada Sarajeva.

Božićna duhovna obnova koja će se održati u ponedjeljak, 21. prosinca započet će u 18h predavanjem vlč. Marina Babića, kapelana župe Uznesenja BDM na Stupu na temu Pripravite put Gospodinu, poravnite mu staze (Mt 3, 1-3), nakon čega će uslijediti pokorničko bogoslužje te sv. Misa.

U vremenu iščekivanja i pripreme za dolazak Ljubavi, sukladno epidemiološkim mjerama uslijedit će i prigodno druženje za studente koje će animirati bend Stupske švrake u prostorijama Centra za mlade Ivan Pavao II.

Ovom prigodom, novoizabrano vodstvo Udruge katoličkih studenata Emaus poziva sve studente katolike grada Sarajeva da im se pridruže na prigodnoj Božićnoj duhovnoj obnovi kako bi pripravili svoje srce za nadolazeći blagdan Božić.

Josip Milanović

 

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Travanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE