Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Najava: Fair Play - Zimski interetnički sportski kamp

Zimski interetnicki kamp Fair PlayNadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II., u okviru projekta Koračajmo zajedno, organizira po prvi put zimski sportski interetnički kamp mladih, pod geslom Fair play. Kamp će se održati od 9. do 14. siječnja 2021., u Sarajevu, u prostorijama Centra za mlade (Gatačka 18 – Otoka).

Cilj kampa je upoznavanje mladih različitih vjeroispovijesti te njihov doprinos izgradnji mira i pomirenja u Bosni i Hercegovini, kroz sportske aktivnosti.
Program kampa bit će prožet brojnim edukativnim i zabavno- rekreativnim sadržajima. Radionice s ciljem razvoja timskog duha i zdravih stilova života kod mladih, praktične radionice u sportskoj dvorani Centra za mlade Renovabis, posjet Sarajevu i planinanama u okolici, samo su dio bogatog šestodnevnog programa kampa.
Voditelj kampa je magistar sporta Mario Tucaković, djelatnik Centra za mlade Ivan Pavao II., zajedno s timom vršnjačkih edukatora međureligijskog projekta za mlade Koračajmo zajedno.
Svi zainteresirani mladi, uzrasta od 15 do 20 godina, mogu se prijaviti putem online obrasca najkasnije do 03. siječnja 2021. godine. Kamp će se održati u skladu s epidemiološkim mjerama nadležnih instutucija te je broj sudionika ograničen. Prijavni obrazac možete ispuniti ovdje.
Kotizacija za sudjelovanje na kampu iznosi 50 KM po osobi, dok organizacijske troškove (prijevoz, smještaj, izleti) snosi NCM Ivan Pavao II..
Više informacija možete dobiti putem telefona 033/766 – 226 ili putem e – maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., svakim radnim danom od 8 do 16 h.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE