Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Emaus: Održana božićna duhovna obnova za studente

Emaus 2020obnova 1U ponedjeljak 21. prosinca, Udruga katoličkih studenata Emaus, u suradnji s Nadbiskupijskim centrom za pastoral mladih Ivan Pavao II., organizirala je božićnu duhovnu obnovu za studente Grada Sarajeva.

Program je započeo duhovnim nagovorom na temu Pripravite put Gospodinu, poravnite mu staze (Mt 3,1-3), koji je predvodio vlč. Marin Babić u kapelici Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II.. U svom nagovoru, vlč. Marin se osvrnuo na Deset Božjih zapovijedi te važnost sakramenta ispovijedi. Zatim je uslijedilo vrijeme predviđeno za sv. ispovijed te misno slavlje, koje je također predvodio vlč. Marin.

Emaus 2020obnova 2
Nakon sv. mise, uslijedilo je druženje u restoranu Centra za mlade uz prigodan i zanimljiv program, a ostatak večeri animirao je bend Stupske švrake. Ovom prigodom, svim studentima su uručeni božićni paketi.
Zahvaljujemo svim mladim koji su došli i uljepšali naše misno slavlje, te sudjelovali u pripremljenom programu druženja. Sretni smo što se, unatoč situaciji izazvanoj pandemijom koronavirusa, veliki broj mladih odazvao duhovnoj obnovi, te su se, zahvaljujući tome, stekla nova poznanstva. Nadamo se ponovnom susretu uskoro, na redovitim susretim Udruge katoličkih studenata Emaus.
Neka vam srca budu ispunjena toplinom, lica ožarena vedrinom! Želimo vam sretan i blagoslovljen nadolazeći Božić!

Emaus 2020obnova 3
UKS „Emaus“

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Travanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE