Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Blagoslov prostorija i djelatnika Centra za mlade "Ivan Pavao II."

Blagoslov 2021U božićnom vremenu koje je rezervirano za blagoslov kuća i obitelji, na svetkovinu Bogojavljenja, 06. siječnja, prostorije Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. posjetio je župnik župe sv. Luke u Sarajevu, vlč. Željko Vlajić kako bi blagoslovio Centar za mlade i njegove djelatnike.

Također, župnik župe sv. Luke iz Sarajeva, zajedno s dr. vlč. Šimom Maršićem, ravnateljem Centra za mlade, posjetio je i dječji vrtić Anđeli čuvari i studentski dom Ivan Merz te zazvao blagoslov nad studentima doma i djelatnicima i mališanima vrtića, moleći za njih, njihove obitelji i voljene. Posjet i blagoslov završeni su zajedničkom molitvom i ručkom u restoranu Centra za mlade.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE