Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

ZAPOČEO INTERETNIČKI SPORTSKI KAMP „FAIR PLAY“

IMG 9606U prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. 9. siječnja 2021. godine, započeo je prvi sportski interetnički kamp mladih Fair Play, u okviru projekta Koračajmo zajedno. Kamp je okupio 25 mladih iz Novog Travnika, Jajca, Zenice, Sarajeva, Tuzle, Sarajeva, Istočnog Sarajeva, Vlasenice, Milića i Rogatice. Cilj kampa je upoznavanje mladih te promicanje vrijednosti poštovanja, prihvaćanja različitosti i fair play – a među mladima, kroz sportske aktivnosti, kako bi se doprinijelo izgradnji suživota u Bosni i Hercegovini.

IMG 9581Na samom početku projekta, sudionicima je prestavljen program kampa te je uslijedila podjela u manje skupine. Podijeljeni u manje skupine, sudionici su imali zadatak osmisliti zastavu, himnu te misao vodilju svoje skupine, što su potom predstavili na svečanom otvorenju šestodenvne Olimpijade, koja će trajati do četvrka 14. siječnja.
U danima koji slijede, sudionike ovog kampa očekuje bogat sportski program u sportskoj dvorani Renovabis, predavanja i treninzi s iskusnim trenerima, kao i odlazak na olimpijske planine Trebević i Bjelašnicu.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Travanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE