Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Mladi Župe katedrala u posjeti Centru za mlade

U subotu, 9. Siječnja Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II posjetila su djeca i mladi u Župe katedrala koja su sudjelovala u cjelodnevnom programu koji su organizirali djelatnici Centra za mlade i Udruga katoličkih studenata Emaus.

IMG 0150 Kopiraj
Nakon pozdrava i dobrodošlice, u okviru projekta YouthFluence - uključi se, služi i prati, održana je radionica za djecu osnovnoškolskog uzrasta na temu Internet pismenost i online sigurnost djece i mladih. Skupina od 12 djece pod vodstvom sestre Ljubice Stjepanović imala je priliku uz razne igre učiti o sigurnosti na internetu, potencijalnim prijetnjama i načinima zaštite prilikom korištenja društvenih mreža.


Poslijepodnevni dio programa, poslije ručka, su organizirali i vodili članovi Udruge katoličkih studenata Emaus koji su pripredili prigodan koncert i zabavne igre. Naime, deset članova Emausa je nakon glazbenoh dijela organiziralo karaoke za sudionike na kojem su se svi mogli okušati u pjevanju. Drugi dio programa su ispunile zanimljive i zabavne igre koje su se održale u holu Centra za mlade, a sudioncici su se natjecali u spretnosti i brzini izvodeći navedene igre.

IMG 0291 Kopiraj
Program je završen svečanom svetom misom koji je predovdio vlč. Šimo Maršić, ravnatelj Centra za mlade, a animirao zbor Emausa.

Antonio Topalović

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Rujan 2023
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE