Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

PONOVNO STARTAMO NOVU NADU!

Centar tenePočetkom godine Organizacijski odbor za Susret hrvatske katoličke mladeži u Vukovaru počeo je s kampanjom Startaj novu nadu, prigodom koje su dizajnirane „Startas“ tenisice za mlade s logotipom SHKM, u suradnji s vukovarskom tvornicom obuće „Borovo“. Kampanja je završena 28. veljače. No, zbog velike zainteresiranosti za SHKM Startasicama, kampanja je nastavljena.

Vodilja ove kampanje je bila da se mladima ponudi jedinstvena uspomena na ovaj veliki događaj za hrvatsku mladež, ali i da se pruži svesrdna pomoć gradu Vukovaru. Naime, tenisice izrađuje tvornica „Borovo“ u kojoj su zaposleni brojni Vukovarci, te bi se kupnjom ovih tenisica podržao gospodarski rast Vukovara. Osim toga, 50 kn od ukupne cijene tenisica bit će donirano vukovarskoj bolnici, koja svakodnevno pruža pomoć Vukovarcima, ali i bolesnicima iz okolice.

Svi koji žele naručiti Startasice, mogu to učiniti do 27. ožujka. Narudžba se može izvršiti tako što se pošalju ime i prezime, kućna adresa i željena veličina tenisica na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Organizacijski odbor će evidentirati vašu narudžbu, poslati vam račun na koji možete uplatiti novac, a svoje Startasice dobit ćete do konca travnja, kako bi u njima mogli doći na SHKM u Vukovar. Cijena jednog para Startas tenisica s logotipom SHKM-a je 200 kuna.

Djelatnici i volonteri Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ Vas pozivaju da podržite ovu humanitarnu kampanju narudžbom svojih Startasica!

Marija Puljić

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE