Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Radost mladosti: Stjecanje novih iskustava kroz razmjene mladih

Radost mladosti veljaca 2021U novom izdanju emisije Radost mladosti, razgovarali smo o stjecanju novih iskustava kroz razmjene mladih. Naša sugovornica bila je djelatnica Centra za mlade Martina Vidović. Martina je studentica završne godine Filozofskog fakulteta u Sarajevu, na odsjeku za germanistiku. Pored toga, već dugi niz godina bila je aktivna kao vršnjačka edukatorica na projektima u Centru za mlade Ivan Pavao II.. Danas djelatnica Centra za mlade, odgovorna za međunarodnu suradnju i umrežavanje mladih iz Vrhbosanske nadbiskupije s mladima iz drugih partnerskih zemalja. S Martinom smo razgovarali i o njenom iskustvu razmjene, odnosno boravka u biskupiji Regensburg u Republici Njemačkoj, gdje je imala priliku upoznati primjere dobre prakse rada s mladima, ali i usavršiti svoje znanje njemačkog jezika.
Voditeljica emisije: Marija Puljić

Emisiju možete poslušati ovdje.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE