Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Produžene prijave za sudjelovanje u poljoprivrednom projektu Iuvenes Fructus

slika iuvenesNadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. 11. siječnja 2021. otvorio je prijave za novi ciklus edukacije mladih u poljoprivredi, točnije u voćarstvu u sklopu projekta Iuvenes Fructus koji realizira u partnerstvu s poduzećem Zorg In d.o.o. iz Kornice, Srednjom strukovnom školom iz Orašja i Srednjom školom Pero Zečević iz Odžaka.

Nakon uspješno realizirane tri projekte godine i u novom ciklusu edukacije, projekt ima za cilj educirati mlade, te raditi na njihovom osnaživanju u poljoprivredi (voćarstvu), tako što će tijekom jednogodišnjeg programa edukacije, 20 mladih od 18 do 35 godina, kroz teorijsku i praktičnu nastavu, steći znanja i vještine za rad u voćarstvu. Osim toga, sudionicima edukacije biti omogućeno i stjecanje radnog iskustva kroz volontiranje, certifikat o završenoj edukaciji, te mogućnost pokretanja vlastitog biznisa. Na kraju jednogodišnje edukacije 5 najuspješnijih i najperspektivnijih mladih ostvarit će start-up poticaj za pokretanje vlastitog biznisa.

S obzirom na to da je broj sudionika na edukaciji ograničen, a zainteresiranost mladih velika, ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane da se prijave, jer za sudjelovanje na edukaciji ostalo je još nekoliko slobodnih mjesta. 

„Dođi, nauči, pokreni“- geslo je projekta Iuvenes Fructus i upravo ovim geslom, djelatnici Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. pozivaju sve zainteresirane mlade za sudjelovanje na poljoprivrednom projektu.

Ivana Klačar

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Travanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE