Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Potpisani memorandumi o razumijevanju sa školama u sklopu projekta Iuvenes Fructus

juvenes fruct5usprojektiU petak 29. siječnja 2021. vlč. Šimo Maršić ravnatelj Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. i Ivana Klačar koordinatorica projekta Iuvenes Fructus održali su sastanke s ravnateljicama Srednje strukovne škole iz Orašja i Srednje škole Pero Zečević iz Odžaka.

Cilj sastanka bio je prezentirati projekt Iuvenes Fructus i potpisati memorandume o suradnji sa školama, s obzirom na to da su poljoprivredne škole uključene u proces nastave u sklopu edukacije o voćarstvu, te da iste potpisuju i dodjeljuju certifikate na koncu edukacije.

Prvi sastanak održan je u Orašju s ravnateljicom gđom. Mirijam Filipović – Dominković koja je pohvalila i podržala ideju za ovakav vid edukacije, te potpisala trogodišnji memorandum o razumijevanju.
Drugi sastanak održan je u prostorijama Srednje škole Pero Zečević s ravnateljicom gđom. Ivankom Pudić. Iako u prethodnom ciklusu projekta Centar za mlade Ivan Pavao II. nije surađivao sa školom iz Odžaka od ove godine zahvaljujući kvalitetnom projektu i otvorenosti ravnateljice koja je također podržala ovakav vid edukacije mladih potpisan je i memorandum o razumijevanju za naredne tri godine edukacije.

Treći sastanak održan je u prostorijama Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Vlade Županije Posavske, gdje su se ravnatelj Šimo Maršić i Ivana Klačar sastali sa pomoćnicom ministra gđom. Mandom Oršolić kojoj su prezentirali projekt i izrazili želju da se i ministarstvo poljoprivrede sukladno svojim mogućnostima uključi u realizaciju projekta Iuvenes Fructus. Na sastanku je dogovoreno da se u narednom razdoblju organizira sastanak s ministrom poljoprivrede gosp. Matom Brkićem u cilju potpisivanja memoranduma o razumijevanju i buduće suradnje.

Zahvaljujemo se svima na spremnosti i otvorenosti, te se radujemo budućoj suradnji.

Ivana Klačar

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE