Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

YouthFluence: Otvorene prijave za duhovnu obnovu ministranata

duhovna obnova za ministrante 1

U okviru projekta YouthFluence – uključi se, služi i prati kojeg Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II. provodi od rujna 2020. godine, organiziramo aktivnosti namijenjene ministrantima, odnosno djeci završnih razreda osnovne škole koja aktivno sudjeluju u euharistijskom služenju u svojim župnim zajednicama.
Svjesni smo kako je postojeći rad s ministrantima živ u našim župama, stoga je cilj aktivnosti ovog projekta povezati mlade i omogućiti im priliku za upoznavanje, te razmjenu iskustava i znanja kako bi bili u mogućnosti zajedno rasti u vjeri.
Pored formacije ministranata projekt YouthFluence nastoji duhovno osnažiti ministrante u njihovom djelovanju te nudi i duhovnu obnovu ministranata.
Stoga vas pozivamo da prijavite mlade za sudjelovanje u duhovnoj obnovi koja će se održati od 19. do 21. veljače 2021. u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ koju će voditi vlč. Jakov Kajinić, duhovnik u Nadbiskupskom sjemeništu "Petar Barbarić" u Travniku.
Prijave možete slati putem maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te putem telefona na +387 33 766 226 do ponedjeljka, 15. veljače. Svi troškovi su pokriveni od strane organizatora.
Broj mjesta je ograničen.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE