Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Iuvenes Fructus: Mladi upoznati s morfologijom voćki i razvojnim fazama biljke

Iuvenes Fructus radionica 1U subotu 08. travnja u Kornici je održano prvo predavanje na temu Morfologija voćki, za polaznike iz Orašja i Novog Sela-Balegovca. Ovaj put predavanje je održala profesorica Gorana Blažanović, i prisutne upoznala s morfologijom voćki i razvojnim fazama biljke. Teoretski dio upotpunila je i zanimljivim video prikazima, kako bi polaznicima lakše približila mnoštvo informacija iz ove teme predavanja.

Iuvenes Fructus radionica 2Raspored edukacije ispoštovan je i u ovom terminu edukacije, te je praktični dio započeo posjetom voćnjaku u 13 sati. Agronom Jozo Miletić polaznicima je u voćnjaku praktično prikazao sve ono o čemu su sudionici projekta slušali u teorijskom dijelu edukacije. Sudionici iz Orašja i Novog Sela- Balegovac imali su priliku upoznati se s razlikama u cvatu različitih sorti jabuka, različitim razvojnim fazama, te zamkama za insekte koji mogu ometati pravilan razvoj voćki. 

Nakon obilaska farme, druženje smo završili u 16 h okupljanjem u Hrvatskom kulturnom sportskom društvu Kornica, uz dogovor za sljedeći susret koji će se održati 29. travnja.

Iuvenes Fructus radionica 3Monika Malbašić

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE