Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Gotova projektna dokumentacija četvrte volonterske akcije mladih

Dokumentacija 72 sataČetvrta do sada najveća volonterska akcija mladih 72 sata bez kompromisa uspješno je završena u listopadu prošle godine na kojoj je sudjelovalo 1 200 mladih iz cijele Bosne i Hercegovine. Iako je od posljednje akcije prošlo osam mjeseci, pozitivne reakcije na uspješno realiziran projekt još uvijek pristižu na adresu Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. koji četiri godine uspješno realizira ovaj projekt.

Tijekom tri dana akcije, 1 200 mladih uspješno je realiziralo 80 projekata koje su se odnosile na promociju župnog Caritasa, ali i promociju volonterizma, ekologije.
Akcija 72 sata bez kompromisa, čarobna je iz više razloga. Jer razbija predrasude o mladima koji su u javnosti predstavljeni kao lijeni, bezvoljni. Jer prkosi statistikama koje govore da u Bosni i Hercegovini nema mladih, a ima ih itekako. Jer pokazuje da mladima iz BiH treba dati samo priliku, koju oni zgrabe i od nje naprave sjajne stvari na koje se ponosiš mjesecima, godinama kasnije“- u svom tekstu koji krasi stranice dokumentacije napisao je Josip Milanović, projekt koordinator akcije.

Projektnu dokumentaciju akcije koja donosi sjajne tekstove i fotografije sa svake akcije koja se realizirala u razdoblju od 29. rujna do 2. listopada 2016. godine, možete pogledati na službenoj stranici Centra za mlade Ivan Pavao II. koja se nalazi na naslovnici stranice, s desne strane, ili je možete preuzeti ovdje.

Dokumentacija 72 sata unutrnjaU narednom razdoblju, projektna dokumentacija četvrte volonterske akcije mladih 72 sata bez kompromisa stići će i u župe Vrhbosanske nadbiskupije, ali i škole koje su sudjelovale u realizaciji projekta, kao znak zahvalnosti i podsjetnik na vrijedne volontere s kojima se Centar za mlade Ivan Pavao II. ponosi već deset godina, koliko i postoji.

Josip Milanović 

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Srpanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE