Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Župa Prozor pobjednik KMNL Vrhbosanske nadbiskupije „Ivan Pavao II.“

kmnl zavrsno

U nedjelju, 14. svibnja u Žepču, u dvorani Katoličkog školskog centra Don Bosco odigrala se završnica Katoličke malonogometne lige Vrhbosanske nadbiskupije „Ivan Pavao II.“.

 U završnom dijelu natjecanja nastupile su četiri malonogometne ekipe i to:

1. KŠC Sarajevo
2. Župa Prozor
3. Župa Žepče
4. Župa Lug-Brankovići
Nakon što su u polufinalu pobjedili ekipu župe Lug-Brankovići rezultatom 5:2, predstavnici župe Prozor plasirali su se u finale gdje su pobjedili ekipu župe Žepče i to rezultatom 4:0. Ovom pobjedom predstavnici župe Prozor zauzeli su prvo mjesto i postali pobjednici KMNL Vrhbosanske nadbiskupije za sezonu 2016./2017., te će predstavljati Vrhbosanku nadbiskupiju na završnici KMNL Crkve u Hrvata koja će se održati u Mostarsko-duvanjskoj biskupiji u vremenu od 25. do 28. svibnja.

Prema rasporedu na ovome natjecanju sudjelovat će 16 ekipa, a ekipa župe Prozor kao predstavnica Vrhbosanske nadbiskupije bit će u skupini A, u kojoj će još biti predstavnici: Đakovačko-osječke nadbiskupije, Zadarske nadbiskupije i Porečko-pulske biskupije. 

kmnl1

Čestitamo pobjednicima i želimo im što bolji rezultat na završnici u Mostarsko-duvanjskoj biskupiji.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE