Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Drugo predavanje o mehanizaciji u voćarstvu na projektu Iuvenes Fructus

Iuvenes fructus nove radioniceU subotu 20. svibnja u Kornici je održano i drugo predavanje na temu mehanizacije u voćarstvu. Predavač Jozo Miletić polaznicima iz Brčkog i Domaljevca je predstavio povijest primjene mehanizacije u poljoprivredi, od samih početaka do današnjih suvremenih strojeva. Predavanje je dopunjeno i video prikazima kako bi se polaznicima što bolje predstavio rad strojeva koje nemaju priliku svakodnevno viđati.

Iuvenes Fructus plodovi 1Nakon ručka, program je nastavljen praktičnim dijelom edukacije. Ovaj put prezentiran je rad poljoprivrednih strojeva i način njihovog održavanja, nakon čega su i polaznici sami primijenili naučeno pod nadzorom predavača. Uslijedio je odlazak u voćnjak, gdje je polaznicima predstavljena metoda ručnog prorjeđivanja plodova koji opterećuju razvoj optimalnog ploda.
Program je završen okupljanjem u prostorijama Hrvatskog kulturnog sportskog društva Kornica, uz druženje i dogovor za naredni susret u subotu 3. lipnja.

Iuvenes Fructus plodovi 2Monika Malbašić

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Srpanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE