Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Župa Prozor osvojila 3. mjesto na završnici KMNL lige Crkve u Hrvata

kat liga 1Na završnom natjecanju u sklopu projekta Katolička malonogometna lige Crkve u Hrvata koje se održalo od 25. do 28. svibnja i okupio mlade nogometaše iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske, predstavnik Katoličke malonogometne lige Vrhbosanske nadbiskupije bila je skupina nogometaša iz župe Prozor koja je osvojila treće mjesto.

Pobjednici završnice KMNL-a Vrhbosanske nadbiskupije „Ivan Pavao II.“ župa Prozor nastupila je u Mostaru koji je bio domaćin 14. po redu završnice katoličke malonogometne lige Crkve u Hrvata u organizaciji Ureda Hrvatske biskupske konferencije za mlade i Mostarsko-duvanjske biskupije te osigurala plasman u polufinale završnice i osvojili odlično treće mjesto, do sada najveći uspjeh nogometaša Vrhbosanske nadbiskupije u završnici KMNL lige Crkve u Hrvata.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. čestita ekipi nogometaša iz Prozora na čelu sa župnikom don Stjepanom Didakom na sjajnom plasmanu, te organizatorima na uspješnoj organiziranoj 14. završnici katoličke malonogometne lige Crkve u Hrvata.

Josip Milanović

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE