Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Socijalno poduzetništvo: svoje ograničenje pretvori u prednost

ideaplanactionZadovoljstvo nam je pozvati vas da sudjelujete na Okruglom stolu "Socijalno poduzetništvo: svoje ograničenje pretvori u prednost" koji će se održati 15. prosinca/decembra 2016. u 14 sati u prostorijama Udruge roditelja i djece s posebnim potrebama „Vedri osmijeh“ ( Fra Franje Miličevića 33) u Mostaru, i 16. prosinca/decembra 2016. u 11 sati u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II“ u Sarajevu.

Tijekom dosadašnje realizacije projekta urađena je komparativna studija o postojećem zakonodavstvu u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, kao i istraživanje tržišta koje daje uvid u mogućnosti zapošljavanja osoba s invaliditetom u ove dvije zemlje. Organiziranje okruglog stola odlična je prilika da se organizacije uključene u realizaciju projekta upoznaju s rezultatima koja su ova istraživanja dala, ali i da se dođe do novih zaključaka vezanih za unaprjeđenje zapošljavanja osoba s invaliditetom.
Okrugli stol se održava u okviru projekta "Prevladavanje predrasuda i promocija novih alata za profesionalnu integraciju osoba s posebnim potrebama u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori", koji financira Europska Unija  kroz IPA program prekogranične suradnje Bosne i Hercegovine i Crne Gore.
Projekt provodi Udruga roditelja i djece s posebnim potrebama "Vedri Osmijeh" iz Mostara, s partnerima Caritasom Bosne i Hercegovine i NCM "Ivan Pavao II".
Molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefon +387 63 319 783.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Prosinac 2023
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE