Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

IUVENES FRUCTUS: Polaznici upoznati s principima zelene rezidbe

Iuvenes rezidba1U subotu 24. lipnja u Kornici je održano novo predavanje u sklopu projekta Iuvenes Fructus. Predavač Jozo Miletić polaznicima je predstavio principe zelene (ljetne) rezidbe, period njezine provedbe te način primjene na stablima jabuke, breskve i marelice.

Ova rezidba naziva se zelenom zato što se provodi za vrijeme vegetacije, nasuprot zimskoj koja se provodi u razdoblju mirovanja voćke. Pristupa joj se radi osvjetljavanja i prozračivanja krošnje voćke, čime se poboljšava kvalitet rodnih pupova.

Iuvenes rezidba
Uobičajni praktični dio u voćnjaku Zorg-In ovaj put nije održan zbog izrazito visokih temperatura. Sljedeći susret u Kornici dogovoren je za subotu 1. srpnja.

Monika Malbašić

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE