Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Dogovorena suradnja KŠC-a sv. Pavao iz Zenice i Centra za mlade „Ivan Pavao II.“

dogovorenasuradnjaU četvrtak, 10. studenog Ivana Klačar i Josip Milanović, djelatnici Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ posjetili su Katolički školski centar „sv. Pavao“ u Zenici. Cilj posjete bio je predstaviti ravnatelju don Ivanu Lovriću, direktoru Osnovne škole i Opće gimnazije te svim djelatnicima škole povijest postojanja Centra za mlade „Ivan Pavao II.“ te projekte i aktivnosti koje realizira.

Na samom početku susreta, sve prisutne pozdravila je Ivana Klačar, program koordinatorica pastoralnih projekata koja je ukratko predstavila misiju i viziju Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ te posebno naglasila važnost suradnje Katoličkog školskog centra zajedno s Centrom za mlade „Ivan Pavao II.“. Tijekom izlaganja, Ivana Klačar se osvrnula na aktivnosti koje NCM „Ivan Pavao II.“ realizira već deset godina otkada postoji, kao i značajne događaje koji su obilježili prethodno razdoblje.
Josip Milanović, projekt koordinator nazočnim predstavio je projekt „Prevencija ovisnosti kod mladih- Klik za zdravlje“ koji će se u budućnosti realizirati i u KŠC-u u Zenici te projekt „Koračajmo zajedno“ koji će se osim ekumenskog karaktera od ove godine zahvaljujući otvorenosti Islamske zajednice realizirat i u međureligijskom duhu.
Na kraju predavanja, don Ivan Lovrić zahvalio se djelatnicima Centra za mlade „Ivan Pavao II.“ na predstavljanju projektnih aktivnosti, te pozvao još jednom djelatnike na otvorenost i suradnju u budućnosti zahvalivši im se na dolasku.
Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ ovom prilikom zahvaljuje se vodstvu Katoličkog školskog centra „sv. Pavao“ u Zenici na pozivu i otvorenosti za suradnju za dobrobit mladih Vrhbosanske nadbiskupije.
Josip Milanović

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Prosinac 2023
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE