Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Animatori - osobe akcije, molitve i radosti

Ples Drugi dan CopyDana 17. srpnja 2017. godine, u župi sv. Ane u Radunicama završen je drugi dan Specijalizacije animatora vrhbosanske nadbiskupije u sklopu programa Formacija animatora- Mladi za mlade.

Raznovrstan i bogat sadržaj obilježio je drugi dan u Radunicama. Kao i svaki dan na kampu animatora i ovaj je započeo sv. misom , a završio molitvom kako bi animatori još jednom postali svjesni svoga poslanja i smisla u osobi Isusa Krista. Sv. misu je predvodio vlč. Šimo Maršić, ravnatelj Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II.

sv. Misa drugi dan CopyPrijepodne su održane radionice: planiranje, molitvena radionica te radionica za krizmanike i ministrante , dok je poslijepodnevni program obilježila radionica stilovi vođenja i biblijska radionica.

Dan je završio veselom večeri, a sudionici i animatori instruktori su još jednom pokazali da radost i zajedništvo ne može spriječiti ni umor, a ni cjelodnevni program.

Radionica Drugi dan CopyKristina Čuturić

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE