Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Animatori spremni na izazove

Novinarska radionica CopyPeti po redu dan na općoj specijalizaciji animatora, bio je bogat programom i sadržajem kao i prethodni dani. Kao i svako jutro do sad, nakon slavljenja sv. mise i okrijepe uz doručak, uvježbavan je jedan od banseva.

Proba pjevanja CopyNakon jutarnjeg razbuđivanja, uslijedila je novinarska radionica te radionica dječji zbor gdje su animatori instruktori s budućim animatorima razgovarali o ovim veoma važnim temama koje trebaju biti od velikog značaja u njihovom budućem animatorskom djelovanju. Nakon radionica uslijedila je proba pjevanja, nakon čega su se svi sudionici devete specijalizacije animatora uputili prema obližnjem bazenu kako bi se odmorili od napornog programa prethodnih dana.

Pri povratku u kamp, uslijedio je roštilj te vesela večer tijekom koje su sudionici specijalizacije još jednom pokazali svoj natjecateljski duh te spremnost na izazove. Peti dan specijalizacije animatora kao i prethodni, završen je večernjom molitvom zahvale na kojoj su sudionici još jednom zahvalili Gospodinu na prilici za zajednički susret, zajedništvo i darove.

Svoje iskustvo s devete specijalizacije animatora instruktora s nama je podijelio i Nikola Galić, pastoralni asistent mladih iz Austrije koji je s mladima sudjelovao nekoliko dana na specijalizaciji: Bila mi je velika čast i zadovoljstvo biti dijelom ove specijalizacije. Vjerujemo kako je ovo tek početak suradnje između ove dvije biskupije te sam siguran da naši mladi zajedno mogu mnogo. To su već pokazali u ova dva dana, svojom otvorenošću i nadilaženjem jezičnih i kulturoloških barijera.- kazao je Nikola na kraju.

Vesela vecer Copy Josip Milanović

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE