Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Bože, hvala Ti

Mladi na radionici CopyPetak, 21. srpnja, bio je šesti dan Specijalizacije animatora Vrhbosanske nadbiskupije u organizaciji Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“.
Da sunce i gust program ne utječu na njihovu volju, mladi sudionici ovog kampa su dokazali svojim veselim pjevanjem i molitvom na zornici uoči patrona župe Radunice, Sv. Ane. Na taj način animatori su ujedno iskazali svoju privrženost narodu i vjerskim običajima.

Kreativna radionica CopyU prijepodnevnoom dijelu programa pozabavili su se kreativnim radom, glumom i plesom, a ostatak programa je skoro u potpunosti bio prepušten sudionicima. Oni su, ovaj put, preuzeli uloge animatora instruktora i pripremili veselu večer za njih. Uz smijeh i igru završena je ova, posljednja večer animatora na kampu u Radunicama.

Vesela vecer za animatore CopySjedivši oko vatre, pod zvjezdanim nebom animatori su iskazali veliku hvalu Gospodinu na svim darovima i ovom predivnom poslanju koje je već dosad uveliko promijenilo njihove živote. Večer je sjajila od emocija, zajedništva i ljubavi, ne one obične, nego ljubavi u Isusu Kristu koja je ovih trideset ljudi spojila u studenom prošle godine i održala ustrajnim i hrabrim do samoga cilja.

Kristina Čuturić

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE