Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Treća kampanja mladih u sklopu projekta „INSIDE!“ uspješno realizirana

trecainsideU subotu, 10. prosinca u dvorištu Studentskog doma „Ivan Merz“ u sklopu projekta „INSIDE!“ održana je treća kampanja na kojoj su sudjelovali volonteri Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“, Kruha sv. Ante iz Sarajeva te studenti Filozofskog fakulteta te vršnjački edukatori u sklopu projekta „Koračajmo zajedno“.

Treća kampanja imala je za cilj podsjetiti mlade na važnost brige o okolišu, ali i brige o bližnjima, tako da su mladi na trećoj volonterskoj kampanji razvrstavali odjeću koju su obitelji iz Mostara prikupljali za izbjeglice iz Sirije. Osim razvrstavanja odjeće, volonteri su i čistili plastične boce te ih pripremali za završnu, četvrtu kampanju u ovoj godini koja će se održati za, 17. prosinca na kojoj će mladi kreirati Božićno drvce od plastičnih boca te tako naglasiti još jednom važnom recikliranja te što korisnije upotrebe otpada na kreativan način.
Podsjećanja radi, projekt INSIDE! promovira aktivno sudjelovanje u društvu, kao i razmjenu mladih preko interkulturalnih iskustva iz triju zemalja te će tijekom dvije godine realizacije okupiti 1000 mladih. Nakon tri uspješno realizirane kampanje, mladi u Bosni i Hercegovini realizirat će još jednu kampanju u cilju podizanja razine svijesti prema okolišu pod geslom  „3R – Reuse, Reduce, Recycle“

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Prosinac 2023
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE