Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Božićni program „Svim na zemlji mir, veselje“ Udruge katoličkih studenata „Emaus“

PlakatTradicionalno, Udruga katoličkih studenata „Emaus“ u suradnji s Nadbiskupijskim centrom za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ u četvrtak, 15. prosinca organizira Božićni program za studente grada Sarajeva pod geslom „Svim na zemlji mir, veselje“

Božićni program započinje duhovnim nagovorom, klanjanjem i prilikom za sv. Ispovijed u 17:30 pod vodstvom fra Danijela Rajića, nakon čega će uslijediti sv. Misa s početkom u 18:30 u bogoslovnoj crkvi sv. Ćirila i Metoda.
Duhovni Božićni program obogatit će i Božićna predstava pod nazivom „Božićni dar“ koju su članovi Udruge katoličkih studenata „Emaus“ pripremali u suradnji s glumcem Dragom Bukom. Program će upotpuniti i podjela prigodnih paketića svim nazočnim studentima nakon čega će uslijediti druženje u kafiću Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Sarajevu.
Ovom prilikom pozivamo mlade da Duhovnom obnovom i programom podjele blagdansku radost jedni s drugima te priprave svoje srce za rođenje malenoga Isusa.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Prosinac 2023
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE