Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Because we care: Edukacija o zaštiti djece za nove animatore

becausewecare

U nedjelju 19. studenog, u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II., po završetku programa prve temeljne formacije animatora Mladi za mlade održana je iskustveno edukativna radionica za nove animatore, u okviru projekta Because we care koji ovaj Centar realizira od početka ove školske/akademske godine.

Podijeljeni u dvije skupine,  novi animatori su imali priliku slušati predavanje na temu Trauma kod djece, oblici zlostavljanja i posljedice te intervencije usmjerene u interesu zaštite djeteta. Interaktivno predavanje su održale  Mirjana Gavrić Hopić, socijalni pedagog, gestalt i integrativni dječji i adolescentni psihoterapeut te Sabina Zijadić Husić, psiholog, gestalt i integrativni dječji i adolescentni psihoterapeut.

bwc2

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE