Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

SVE JE SPREMNO ZA NOVU SEZONU KMNL LIGE VRHBOSANSKE NADBISKUPIJE

KMNL01Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. u okviru svojih pastoralnih programa za mlade i ove godine želi župama ponuditi mogućnost sudjelovanja u Katoličkoj malonogometnoj ligi Vrhbosanske nadbiskupije- KMNL.

Cilj lige je okupiti mlade različitih profila i dobi kroz malonogometne aktivnosti obogaćene kršćanskom porukom ljubavi i vjere u život. U sklopu KMNL mladima se želi ponuditi nova dimenzija sporta oslobođena nasilja, psovke i dopinga, poticali lokalnu zajednicu na što bolju komunikaciju među različitim dobnim, socijalnom i kulturološkim skupinama, poticati bolju suradnju u župnim zajednicama i razvijati tjelesnu i duhovnu stranu ljudskog bića kroz redovitu fizičku aktivnosti i evanđeosku poruku ljubavi.

Na ovaj način se promiče navještaj i život evanđelja s ciljem oblikovanja vlastite slobode, stvaranja mentaliteta civilizacije ljubavi, sakramentalni život, tolerancija, promocija kršćanskih vrijednosti i dostojanstva ljudskog života.

Kako se prijaviti za sudjelovanje u KMNL ligu?
Svaka momčad za novu sezonu KMNL može prijaviti do 15 igrača. Prijave su otvorene do 15. prosinca a prijaviti se možete na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Kontakt osoba: Mario Tucaković, voditelj KMNL lige.

Nakon zaključenih prijava naknadno će se objaviti i raspored momčadi koji sudjeluju u KMNL-u, a prvo kolo planirano je da se odigra 13. siječnja 2018. godine. Sve utakmice odigrat će se u sportskoj dvorani Renovabis u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. Participacija za momčadi iznosi 250 KM te 5 KM za svakog prijavljenog igrača.

 

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Travanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE