Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Dodijeljeni certifikati polaznicima projekta Iuvenes Fructus

Svi zajedno Iuvenes Copy KopirajU subotu, 09. prosinca u sklopu projekta Iuvenes Fructus, uspješno je završen jednogodišnji ciklus na kojem je sudjelovalo 20 mladih, koji su kroz teorijsku i praktičnu nastavu stekli znanje i vještinu za rad u voćarstvu.

Prilikom jednogodišnje edukacije svladali su određene cjeline i vještine osposobljavanja za rad, kao što su podizanje voćnjaka, morfologija i fiziologija biljke, zimska i ljetna rezidba, agrotehnika i mehanizacija, bolesti i štetnici, njega i prihrana bilja, zaštita bilja, berba i skladištenje te plasman, preradu i kooperative. Time su zadovoljili sve potrebne uvjete za dodjelu certifikata u suradnji sa Nadbiskupijskim centrom za pastoral mladih Ivan Pavao II., srednjom strukovnom školom Orašje i poduzećem Zorg-In d.o.o.

govornici KopirajUzvanici su se u 14:00h okupili u prostorijama Hrvatskog kulturno sportskog društva Kornica, gdje je bilo organizirano druženje te dodjela certifikata. Program je otvorila voditeljica teorijskog dijela edukacije, Gorana Blažanović, koja je dala uvodnu riječ voditelju praktičnog dijela edukacije Jozi Miletiću.
Nadalje, polaznicima je se obratio i prof. dr. Šimo Maršić, ravnatelj Centra za mlade Ivan Pavao II. koji je pozdravio sve nazočne, zahvalio im se na dolasku, strpljenju, napornom radu te vjerovanju u projekt. Polaznike je također pozdravio i g. Petar Lušo, župnik Pavo Kopić te ravnatelj srednje strukovne škole u Orašju Marijan Damjanović.Filip Cerrtifikat Kopiraj

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE