Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Sekcija animatora u Travniku uljepšala dan najmlađima

ksc travnik animatoriSekcija animatora i volontera, koja djeluje u Katoličkom školskom centru "Petar Barbarić" u Travniku,  u srijedu 13. prosinca organizirala je program za naše najmlađe, odnosno polaznike produženog boravka KŠC-a, koji su uživali u dvosatnom programu koji je za temu imao Božić i blagdansku atmosferu.

Zahvaljujući Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih Ivan Pavao II. i aktivnostima Regionalnog ureda koji se nalazi u našem školskom Centru, animatori su time i praktično primijenili stečena znanja, a druženje s najmlađima će postati tradicija koju će animatori organizirati tijekom cijele školske godine.
ksc animatori2Polaznici produženog boravka su bili podijeljeni u tri skupine, a animatori su im pomagali u izradi nakita. Također, animatori su mogli uživati u kratkom igrokazu koji su polaznici produženog boravka pripremili za svoje goste.
S nestrpljenjem iščekujemo novo druženje s najmlađima!

ksc animatori3

Alen Gudalo

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE