Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Odlični rezultati na prvom kolu KMNL-a

KMNL prva sezonaNadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. u okviru svojih pastoralnih programa za mlade i ove godine župama Vrhbosanske nadbiskupije ponudio je mogućnost sudjelovanja u projektu Katoličke malonogometne lige Vrhbosanske nadbiskupije, koja je poznata pod nazivom KMNL.

Cilj projekta, tj. lige je okupiti mlade različitih profila i dobi kroz malonogometne aktivnosti obogaćene kršćanskom porukom ljubavi i vjere u život. Prvo kolo u sezoni 2017./2018. godine započelo je u subotu, 13. siječnja kada je sezonu otvorila utakmica između ekipa iz Prozora i ekipa Vrhbosanskog bogoslovnog sjemeništa. U konačnici pobjedu prve utakmice u ovogodišnjoj sezoni odnijela je ekipa iz Prozora s rezultatom 12: 1. 

utakmicaNakon prve odigrane utakmice uslijedila je utakmica između ekipa iz Kreševa i Drvara u kojoj je pobjedu odnijela ekipa iz Kreševa s rezultatom 9:4.
Uslijedila je utakmica između ekipa sa Stupa koja je sportsku snagu odmjerila s ekipom iz Drvara u kojoj je ekipa sa Stupa preuzela vodstvo i na kraju pobijedila s rezultatom 5:1.

Nakon odigranih utakmica u prvom kolu u vodstvu je ekipa iz Prozora s 3 boda koliko imaju i ekipe iz Kreševa i Stupa, ali zbog bolje gol razlike oni su prvi na poretku. 

Ekipa koja je bila slobodna u prvom kolu je ekipa Studentskog doma Ivan Merz.

Josip Milanović 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE