Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Ekipa iz Kreševa najbolja u završnici KMNL-a

Pobjednicka ekipa Frama Kresevo KopirajU sportskoj dvorani Renovabis Nadbiskupijskog centra za mlade Ivan Pavao II. 10. veljače odigrano je posljednje kolo Katoličke malonogometne lige Vrhbosanske nadbiskupije (KMNL) Ivan Pavao II. Nakon uspješno odigrana 4. kola, u završnom dijelu natjecanja nastupile su tri ekipe iz Sarajeva: župa Stup, Vrhbosansko bogoslovno sjemenište (VBS) te Studentski dom Bl. Ivan Merz. Sportsku snagu pokazale su i ekipe iz Prozora, Kreševa i Drvara koje su se borile za titulu najboljih.

KMNL sv. Misa KopirajSusret je započeo u kapelici sv. Ivana Pavla II. sv. misom koju je predvodio vlč. Marko Mikić, vicerektor VBS-a i trener nogometne momčadi VBS-a, nakon čega su uslijedile utakmice.
Prvu utakmicu 5. kola KMNL-a odigrale su momčadi sa Stupa i VBS-a gdje je u konačnici ekipa sa Stupa pobijedila s dva gola razlike (9:7). Već prva utakmica pokazala je da će do samog kraja biti neizvjesno tko će ponijeti titulu najbolje ekipe u sezoni 2017. / 2018.
Druga utakmica odigrana je između timova iz Kreševa i Prozora. Prošlogodišnje pobjednike KMNL-a, prozorsku župu, nadigrala je momčad iz Kreševa s pet golova razlike (9:4).

U posljednjoj utakmici, koja je donijela najviše zgoditaka, ekipa iz Drvara pobijedila je tim studentskog doma Bl. Ivan Merz (19:4).
U konačnici pobjednička ekipa sezone 2017 . / 2018. je župa Kreševo s ostvarenih 15 bodova dok je drugoplasirana ekipa župe Prozor s 12 bodova, a treće mjesto zauzela je ekipa župe Stup.

Najbolji igrac Danijel Tomic KopirajNajboljim igračem proglašen je član pobjedničkog tima, mlada sportska nada Danijel Tomić.
Pobjedničkoj ekipi iz Kreševa, želimo mnogo sreće na XV. nacionalnoj završnici KMNL-a Crkve u Hrvata koja će se održati od 07. do 10. lipnja u Osijeku zahvaljujući Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji koja je preuzela domaćinstvo, istaknuli su iz NCM-a.

Josip Milanović

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE