Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Akcija 72 sata bez kompromisa u Briselu

Minja Todorovic predstavila projekt u Europskom Parlamentu 1Od 7. do 9. ožujka u Europskom parlamentu u Briselu održana je konferencija na temu društvene uključenosti u Crkvi. Događaj je organizirao Forum Plus International Institute iz Hrvatske, a cilj mu je bio okupiti katoličke organizacije mladih iz više europskih zemlja, koje u svojem radu i djelovanju promiču društvenu angažiranost kroz različite projektne aktivnosti, radi umrežavanja, te razmjene dobrih praksi, ali i stvaranju novih suradnji.

Trodnevna konferencija je imala bogat program s panelistima iz Mađarske, Njemačke, Slovenije, Belgije, Slovačke, Španjolske Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Među njima je bila i predstavnica Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. Minja Todorović. Ona je predstavila jedan od najvećih projekata Centra za mlade – volontersku akciju 72h bez kompromisa kao primjer društvenog i volonterskog angažmana mladih u Crkvi.

zajednicka slika BriselPosljednji dan konferencije bio je i prigoda za umrežavanje i razgovor o mogućim zajedničkim projektima. Forum Plus International Institute je nevladina organizacija posvećena širenju kršćanske kulture prema tradiciji društvene doktrine Katoličke Crkve u europskoj zajednici. Forum radi za mlade i s mladima koji su pozvani da u potpunosti služe za opće dobro svih naroda. Glavne okosnice djelovanja ove organizacije su informiranje, educiranje, umrežavanje i inicijativa.

Minja Todorović 

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE