Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Veseli i šareni susret s mališanima u Travniku

Animatori Travnik 1Ususret Uskrsu, u utorak 27. ožujka sekcija animatora i volontera Katoličkog školskog centra Petar Barbarić i regionalnog ureda Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. u Travniku organizirala je tematski program za mališane iz produženog boravka.

Animatori Travnik 2Nakon, uspješne realizacije programa za mališane u proteklom razdoblju, volonteri zajedno s koordinatorom regionalnog ureda, nastavili su tradiciju, te i ovaj mjesec organizirali program za mališane koji je ovaj put bio posvećen najvećem kršćanskog blagdanu, Uskrsu.

Animatori Travnik 4Mališani iz produženog boravka, kroz bogat program koji su pripremili animatori i volonteri, imali su priliku poslušati priču o Uskrsu, te pronaći skrivena čokoladna jaja, nakon čega su zajedno ukrašavali pisanice.Tematski ovomjesečni susret završen je zajedničkim ukrašavanjem prostora u kojem borave.
Već sljedeći mjesec, mališani iz produženog boravka nastavit će druženje s animatorima i volonterima sekcije Katoličkog školskog centra u Travniku i tako jednom mjesečno do kraja školske godine.

Animatori Travnik 3Alen Gudalo 

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE