Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Djelatnici Centra za mlade učili o vještinama i metodama rada s djecom

Edukacija1Djelatnici Nadbiskupijskog centra za mlade Ivan Pavao II. su 16. travnja 2018. sudjelovali su na drugom predavanju u sklopu projekta Because we care, održanom u prostorijama Centra za mlade u Sarajevu. Ovaj projekt ima cilj educirati djelatnike i suradnike Centra za mlade o pravima djece, smjernicama za sigurniji i učinkovitiji rad s djecom te mjerama i načinima kako najmlađima pružiti podršku, sigurnost i zaštitu.

Edukacij2Tijekom predavanja na temu Vještine i tehnike rada s djecom i mladima, koje je za djelatnike Centra za mlade održala dr. Mirela Badurina, gestalt psihoterapeut i integrativni psihoterapeut za djecu i adolescente, djelatnici su imali mogućnost doznati više o tome kako razgovarati i saslušati dijete, kako pristupiti svakom djetetu uzimajući u obzir sve ono što osjeća, a pri tom znati  biti odgovoran za vlastito mentalno zdravlje.

Marijana Miketek

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE