Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Uspješna edukacija budućih mladih poljoprivrednika

Iuvenes fructus prakticni dioU subotu, 21. travnja u Kornici uspješno je održana četvrta edukacija budućih mladih poljoprivrednika u sklopu projekta Iuvenes Fructus, na temu Rezidbe voća kroz teorijski i praktični prikaz. Na predavanju, dipl. ing. agr. Jozo Miletić polaznicima je prikazao faze raste i razvoja voćaka, nakon čega su sudionicima predstavljene osnovne tehnike rezidbe, te najzastupljeniji alat za orezivanje. Također se razgovaralo i suvremenim tokovima ovog pomotehničkog zahvata, poput primjene pneumatskih škara, te potpuno automatizirane rezidbe.

predavanje IuveesPoslije ručka, program je nastavljen u voćnjaku Zorg-In-a, gdje je polaznicima demonstrirana tehnika rezidbe na konkretnim primjerima, nakon čega su i sami orezivali voćke pod nadzorom predavača.

Amanda Đogas

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE