Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Framaši iz Brestovskog razgovarali o volonterizmu

Skola volonterizma 1Dana 27. travnja, radionica u sklopu projekta Škola volonterizma održana je članovima Frame Brestovsko na kojoj je sudjelovalo 20-ak članova, a koju su vodili Tamara Bakula i Zvonko Zlović, gdje su kroz radionicu o važnosti volontiranja i diskusiju pokušali osvijestiti važnosti volonterskog djelovanja u župnoj i lokalnoj zajednici.

Mladim članovima Frame Brestovsko glavni motivi zbog čega volontiraju i drugim mladima zbog čega se odazivaju na volontiranje su potreba i važnost pomaganja drugima kroz koju iskazuju i promoviraju svoja uvjerenja i dobra djela te nastoje slijediti put svetog Franje Asiškog.
Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. ovom prilikom zahvaljuje framašima Frame Brestovsko na susretljivosti i otvorenosti.

Tamara Bakula

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE