Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Animatori NCM-a animirali dio programa Susreta mladih Banjolučke biskupije

BanjaLuka1 animatoriU subotu, 5. svibnja u samostanu otaca trapista Marija Zvijezda u Banjoj Luci je održan Susret mladih Banjolučke biskupije. Pod geslom Pozvani na ljubav mladi, njih oko 200, predvođeni svojim svećenicima, pristigli su iz župa: Uznesenja BDM – Jajce, sv. Josip – Drvar, sv Ilija – Bos. Grahovo, Rođenja BDM – Ljubunčić, sv Josip – Lištani, sv Mihaela arkanđela – Odžak – Ćaić, Svi Sveti – Livno, Uznesenja BDM – Vidoši te župa sv Leopolda Bogdana Mandića – Ljubija. Također, ove godine, po prvi puta na Danu mladih, su se pridružili i sjemeništarci iz nadbiskupskog sjemeništa Petar Barbarić u Travniku, koji su predvođeni prefektom vlč. Predragom Ivandićem, pjevali na svetoj misi.

BanjaLuka 3 animatoriU prvom dijelu programa, mlade su, podijeljene po grupama, animirali animatori iz Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. u Sarajevu Ivona Martić, Ivan Marić, Hrvoje Ledić, Petra Franjić, Ognjen Gajić, Antonio Topalović i Valentina Gluvić, koji su se na poziv vlč. Borisa Ljevaka, povjerenika za mlade Banjolučke biskupije, veoma radosno odazvali. Tema radionica na kojima su svi mladi sudjelovali predvođeni animatorima je bila i tema ovogodišnjeg susreta za mlade Pozvani na ljubav.
Nakon završenih radionica, uslijedio je zajednički ručak, a zatim pokorničko bogoslužje i prilika za svetu ispovijed, a nakon toga središnji dio susreta -euharistijsko slavlje.

BanjaLuka2 animatori

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE