Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Učenici KŠC-a Sv. Josip u Sarajevu razgovarali o ekoturizmu

Inside radionica SarajevoU petak 25.svibnja u prostorijama Katoličkog školskog centra Sveti Josip u Sarajevu za učenike srednje škole održana je radionica u okviru projekta INSIDE!.

Radionicu su vodili vršnjački edukatori Mateo Bunjevac i Ružica Marković, koji su ukratko objasnili da projekt INSIDE! promiče rad i socijalnu uključenost mladih iz BiH, Albanije i Italije. U interaktivnoj radionici govorilo se također o tome kako se ovaj projekt usredotočuje na kreativnu ponovnu uporabu prostora i zaštitu okoliša. Tema radionice je bila Ekoturizam, gdje su učenici, ali i voditelji radionice govorili o svojim iskustvima upoznavanja i posjećivanja prirodnih bogatstava Bosne i Hercegovine. U okviru projekta, prošle godine održane su 4 kampanje i 6 radionica, a dvogodišnje djelovanje projekta završava se ove godine razmjenom mladih u Albaniji u trajanju od 10 dana, gdje će se skupiti mladi iz Sarajeva, Albanije i Italije u periodu od 8.  do 18. kolovoza 2018.godine.

Inside radionica Sarajevo 2

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE