Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Uz smijeh i ples članovi sekcije iz Travnika družili se s mališanima iz produženog boravka

animatori sekcija travnikJoš jedna aktivnosti sekcije animatora i volontera Katoličkog školskog Petar Barbarić iz Travnika, u srijedu 6. lipnja prošla je uz smijeh, radost i veselje na završnom programu za polaznike produženog boravka.
Tijekom školske godine, članovi sekcije pripremali su i vodili tematske programe svakoga mjeseca kroz školsku 2017./2018. godinu, a tema završne radionice bila je zabava.

Na ovaj način, članovi sekcije su željeli nagraditi najmlađe za uspješan završetak školske godine i otvorenost za suradnju i zajedničko učenje. Tijekom radionica, polaznici produženog boravka su učili animatorske plesove, te ujedno iskoristili i priliku da ojačaju veze nastale tijekom realizacije programa pod vodstvom sekcije u Katoličkom školskom centru u Travniku.

animator majica u travnikuAnimatori će se i kroz narednu školsku godinu nastaviti družiti s učenicima ovog Centra, a ovom priliku zahvaljuje se školskoj Upravi i prilici da u suradnji s Regionalnim uredom Centra za mlade Ivan Pavao II. imaju mjesto i priliku gdje mogu primijeniti vještine koje su stekli na programu Mladi za mlade.

Alen Gudalo

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE