Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Polaznici Iuvenes Fructusa slušali o bolestima voća

kornica novo predstavanje 1U subotu 23. lipnja, u Kornici je održana deseta edukacija budućih mladih poljoprivrednika u sklopu projekta Iuvenes Fructus, na temu bolesti voća. Program je započeo predavanjem u prostorijama Hrvatskog kulturnog sportskog društva Kornica, koje je održala profesorica Gorana Blažanović, upoznavši polaznike s bolestima voća.

Predavanje je pripremljeno i u tiskanoj formi, te dopunjeno video prikazima.
Nakon ručka program je nastavljen u voćnjaku Zorg-In. Platforma pričvršćena za voćarski traktor omogućila je polaznicima pristup visokim dijelovima voćki, te su ih oni ispravljali i vezali za potkonstrukciju, kako bi im olakšali pravilan razvoj.

Amanda Đogaš

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Rujan 2023
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE