Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Spremni i timovi edukatora za kampove "Friedensgrund" i "Mali putokazi u život"

timovi puz fgU ponedjeljak i utorak, 25. i 26. lipnja 2018., u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. timovi vršnjačkih edukatora, pod vodstvom koordinatorica Marijane Miketek, Nadežde Mojsilović, Minje Todorović i Marije Puljić imali su pripremu za ovogodišnje kampove Friedensgrund i Mali putokazi u život, koji će se održati u župi sv. Ane u Radunicama. Kroz dvodnevno planiranje, edukatori su pripremili mnoštvo zabavnih, kreativnih i edukativnih  sadržaja koji očekuju sudionike kampova.

Ljetni kamp mira Friedensgrund održat će se u razdoblju od 14. do 22. srpnja 2018. godine, a cilj mu je pružiti priliku mladim katolicima i pravoslavcima da dožive kreativno ljetovanje kroz spoj molitve, zabave, učenja i rada, a sve to prožeto stjecanjem novih prijateljstava i prihvaćanjem prilike za rast. Kroz osmodnevni program kampa, mladi  će imati priliku pod vodstvom vršnjačkih edukatora projekta za mlade Koračajmo zajedno učiti o važnosti upoznavanja drugog i drugačijeg, otkrivati osobne i kolektivne vrijednosti, ali i razvijati svoje radne navike, talente i sposobnosti.

Projekt Mali putokazi u život realizira se u nekoliko domova za djecu i mlade bez roditeljskog staranja u Bosni i Hercegovini. Tim studenata, vršnjačkih edukatora, organizirao je kroz ovu školsku godinu radionice zabavno-edukativnog karaktera fokusirajući se na razgovore i društvenu interakciju s djecom i mladima iz domova. Kroz različite zanimljive i poučne radionice, mladi su imali priliku razgovarati o problemima i situacijama s kojima se suočavaju, ali i naučiti o različitostima. Priliku za još jedan zajednički susret s edukatorima imat će tijekom petodnevnog kampa, koji će se održati u razdoblju od 28. srpnja  do 1. kolovoza.

Marija Puljić

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE