Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Započela Opća specijalizacija animatora Vrhbosanske nadbiskupije

specijalizacija 2018 1Svetom misom, koju je predvodio ravnatelj Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. vlč. Šimo Maršić, u župi svete Ane u Radunicama, u subotu 07. srpnja, započela je Opća specijalizacija animatora u okviru programa Mladi za mlade, koja će trajati do petka, 13. srpnja.

Budući animatori, njih 35-ero iz nekoliko župa Vrhbosanske nadbiskupije i Mostarske biskupije, koji su uspješno prošli prethodni program i sudjelovali na četiri formacije, upoznati su s programom specijalizacije i pravilima ponašanja i funkcioniranja na kampu.
specijalizacija 2018 2Sudionici su iskazali spremnost za učenje, svladavanje novih vještina i usavršavanje rada s grupom te stjecanje predznanja za promoviranje i organiziranje postojećih i osmišljavanje novih aktivnosti na župama. Nadamo se da će kroz program Mladi za mlade, nakon uspješno završene škole animatora i prolaskom kroz dane koji su pred nama u Radunicama, naši mladi animatori biti osnaženi za animiranje brojnih aktivnosti  u svojim župama.
specijalizacija 2018 3Tijekom večeri mladi će imati priliku slušati o specifičnostima i metodama rada s različitim dobnim skupinama, karakteristikama svakog pojedinog životnog razdoblja, a koje animatori mogu iskoristiti za dobrobit svog rada te o vještinama prezentiranja i tajnama pripreme uspješne prezentacije. Također, imat će priliku i sudjelovati u zabavnom programu koji su za njih pripremili animatori instruktori.

specijalizacija 2018 4

Valentina Gluvić

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE