Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Drugi dan specijalizacije animatora obilježio posjet uzoritog Vinka kardinala Pujića

Posjet kardinalaanimatorimaVečernjom molitvom koju su pripremili sudionici specijalizacije na temu Ljubav uspješno je završen drugi dan specijalizacije animatora u župi svete Ane u Radunicama. Ovaj sunčani nedjeljni dan bio je ispunjen radionicama, ali i druženjem i plesovima. Sudionicima je predstavljena molitvena radionica te dana prilika da kroz praktični rad u sljedećih nekoliko dana osmišljavaju večernje molitve s određenom tematikom. Nakon radionice i probe pjevanja, slavili smo svetu misu zajedno sa župljanima.

Specijalizacija drugidan 1 1Pored ohrabrujućih riječi koje je budućim animatorima u propovijedi uputio ravnatelj Centra za mlade vlč. Šimo Maršić, dvoje animatora svjedočilo je o osobnom iskustvu vjere i Crkve, povjerenom im poslanju rada sa mladima te ulozi Centra za mlade u izgradnji njihove duhovnosti, osobnog, profesionalnog i društvenog života.
Specijalizacija drugidan 1 5Daljni program specijalizacije animatora ovoga dana sadržavao je radionice Stilovi vođenja, Planiranje, Ministranti i Krizmanici.
Jučerašnji dan obilježio je i uljepšao posjet uzoritog Vinka kardinala Puljića, koji je, možemo slobodno reći, svojim poticajnim riječima okrunio sve ono što su sudionici tijekom dana kroz teoretski i praktični rad usvojili. Kardinal je naglasio i važnost uloge animatora u župnim zajednicama te potaknuo sudionike da se bore sa izazovima današnjice i budu graditelji Kristove crkve.
Specijalizacija drugidan 1 3Tijekom večeri sudionici su uživali u zabavnom programu i pokazali svoj timski i natjecateljski duh.
I animatori instruktori i sudionici vesele se novom danu na kampu koji je pred njima te aktivnostima i sadržajima koji ih čekaju na obostrani rast i razvoj.

Specijalizacija 8

Valentina Gluvić

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE