Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Četvrti dan specijalizacije animatora obilježen zabavno-edukativnim programom

Specijalizacija cetvrtidan 1Večernjom molitvom u crkvi svete Ane u Radunicama uspješno je završen četvrti dan opće specijalizacije animatora, koja se održava u ovoj župi u organizaciji Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. Sudionici kampa tijekom jučerašnjeg dana imali su priliku naučiti o novim metodama predstavljanja određene teme na zabavan, ali poučan način kroz radionicu Učenje kroz zabavu.

Specijalizacija cetvrtidan 3Kroz Biblijsku radionicu razgovarali su s instruktorima o Bibliji kao osnovnoj literaturi koja nama kao kršćanskim animatorima treba biti polazište i utemeljenje rada te su pripremali dramske prikaze na temu određenih tekstova iz Biblije. Kroz sportsko-rekreacijsku radionicu sudionici su se susreli s dosta igra koje mogu iskoristiti u radu na župi, ali i kao osnovu za nove ideje.

Specijalizacija cetvrtidan 5
Tijekom radionice Timski rad jačali su svoj timski duh i uvidjeli važnost zajedništva i zajedničkog djelovanja kako bi jedna zajednica bila funkcionalna i uspješno išla prema određenom cilju.
Večer je obilježio Show magazin koji su instruktori osmislili za sudionike, a tijekom kojeg su svi uživali i na zabavan način završili ovaj treći dan programa specijalizacije animatora.

Specijalizacija cetvrtidan 2

Valentina Gluvić

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE