Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Sadržajan program obilježio i peti dan specijalizacije animatora

Specijalizacija petidan 1U srijedu je večernjom molitvom na temu zahvalnosti koju su predvodili sudionici kampa završen i peti dan programa opće specijalizacije animatora u župi svete Ane u Radunicama.

U prijepodnevnom dijelu programa ugostili smo djelatnike Medijskog centra Vrhbosanske nadbiskupije te Misijske središnjice. Djelatnici Medijskog centra sudionicima su održali radionicu, tijekom koje su ih upoznali s osnovama pisanja vijesti, pravilima i najčešćim greškama koje se događaju prilikom pisanja, te osnovama i pravilima kojih bi se bilo poželjno pridržavati pri fotografiranju u cilju stvaranja dobre i kvalitetne fotografije.
Specijalizacija petidan 2Sestra Davorka, u ime Misijske središnjicama predstavila je mladima misije, djelatnost misionara te razgovarala s njima o tome kako oni mogu djelovati kao posrednici u misijama u svojim župama i zajednicama.
Poslijepodnevni dio programa sudionici su proveli aktivno se odmarajući, tako da smo dio dana proveli izvan kampa, na izletu na obližnjim bazenima. I večer smo nastavili u duhu odmora uživajući u roštilju i zajedničkom gledanju utakmice Svjetskog prvenstva.

Valentina Gluvić

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE