Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Odvažno živjeti animatorsko poslanje

Specijalizacija zavrsno 2018 1U župi sv. Ane u Radunicama, u petak 13. srpnja 2018. godine, u 9 sati, upriličena je zahvalna sveta misa, koju je predvodio župnik vlč. Ilija Orkić, a kojom je završila ovogodišnja Opća specijalizacija animatora Vrhbosanske nadbiskupije.

U prigodnoj propovijedi, ravnatelj Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. vlč. Šimo Maršić poručio je mladima da imaju u povjerenja u Boga koji daje da se nešto dogodi, ne u pravom trenutku prema ljudskim mjerilima, nego u trenutku naše spremnosti, te se i sama specijalizacija dogodila u životima novih animatora upravo onda kada je On to htio. Pozvao ih je da prepoznaju važnost i odgovornost tog trenutka, te odvažno žive svoje animatorsko poslanje za koje su se pripremali kroz prethodne četiri temeljne formacije i sedmodnevnu specijalizaciju.
Specijalizacija zavrsno 2018 3Po završetku sv. mise, u ime tima animatora instruktora, animatorima se obratila Ivana Vidović koja ih je još jednom podsjetila da specijalizacija nije kraj, nego tek početak njihovog animatorskog hoda te da ne zaborave da u daljnjem radu uvijek imaju svaki oblik podrške od animatora instruktora, kao i djelatnika Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II.. Također je Marija Puljić, djelatnica Centra za mlade, zahvalila animatorima na njihovom aktivnom sudjelovanju u ponuđenim sadržajima, kao i timu animatora instruktora, predvođenih voditeljicom programa specijalizacije Valentinom Gluvić, koji su nesebično dijelili svoje dugogodišnje znanje i iskustvo s novom generacijiom animatora. 
Specijalizacija zavrsno 2018 4U nastavku je uslijedila podjela certifikata za 33 nova animatora Vrhbosanske nadbiskupije i 3 nova animatora Mostarske biskupije, koji im ostaju kao znak poslanja i odgovornosti da stečeno znanje i vještine nastavljaju usavršavati i dijeliti u svojim župnim zajednicama, kroz iniciranje i organiziranje molitvenih, kreativnih, zabavnih i dr. sadržaja za djecu i mlade.

Specijalizacija zavrsno 2018 7

Specijalizacija zavrsno 2018 6

Specijalizacija zavrsno 2018 5

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE