Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Pogledajte što se krije ispod broja 72!

promo materijal 72 sata Do početka pete volonterske akcije 72 sata bez kompromisa, ostalo je još 28 dana kada će se tisuće mladih širom Bosne i Hercegovine okupiti u svojim školama, župama, lokalnim zajednicama te uspješno započeti volontersku avanturu koja će se i ove godine održati pod geslom volontiRAJ NA ZEMLJI!

Nakon uspješno realizirane četiri akcije koje su okupile 3 850 volontera koji su beskompromisno poklonili 277 200 volonterskih sati realizirajući 250 mini akcija, peta volonterska akcija i ove godine ponudit će priliku mladima da volontiraju u dječjim vrtićima, dječjim domovima bez roditeljskog staranja, dječjim domovima za djecu s poteškoćama u razvoju, staračkim domovima, domovima socijalno ugroženih bolesnih i nemoćnih obitelji. Mladi će imati priliku volontirati i u osnovnim i srednjim školama, crkvama, gradskim parkovima, narodnim kuhinjama, romskim naseljima, pravoslavnim, katoličkim, židovskim i muslimanskim grobljima, raznim trgovačkim lancima i sl.

Plakat 72 sata bez kompromisaNakon nepunih mjesec dana od početka prijava, na mail akcije počele su pristizati individualne prijave, zatim prijave skupina volontera i projekata koji će se realizirati u razdoblju od 27. do 30. rujna kada će se i održati i peta akcija 72 sata bez kompromisa.

Projektni tim Centra za mlade Ivan Pavao II. u suradnji s grafičkom dizajnericom i vršnjačkom edukatoricom Adrianom Drljepan i za petu akciju pripremio je odličan promotivni materijal koji će ovih dana pristići na adrese župa i škola. Plakati koji najavljuju akciju kao i pozivnica za sudjelovanje u akciji, sigurno će privući pažnju kako mladih, tako i njihovih voditelja koje i ovom prilikom pozivamo da se prijave na sudjelovanje u akciji.

slikica 72 sata 12Nakon slagalice koja je bila promotivni materijal četvrte akcije i izazvala veliko oduševljenje mladih, ovogodišnja pozivnica za sudjelovanje u akciji bijele je boje, boje dobrote, čistoće i sigurnosti u kojoj se nalazi informativne kartice u bojama novoosmišljenog loga akcije. Na karticama mladi, ali i voditelji skupina mogu se informirati o samoj akciji, načinu realizacije i prijavi na istu. Odgovarajući na pet osnovnih pitanja, projektni tim na kreativan i zanimljiv način dao je odgovore svim zainteresiranim mladima zbog čega je dobro da sudjeluju u akciji.

Još jednom vas podsjećamo da su prijave za akciju otvorene do 12. rujna i da se možete prijaviti individualno, da možete prijaviti svoju skupinu i projekt koji želite realizirati u svojoj školi, župi. Broj projekata koje župa ili škola želi prijaviti nije ograničen.

Prijavne obrasce možete preuzeti sa službene stranice Centra za mlade i poslati ih na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

72 sata letak 2Josip Milanović 

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE